Kehitä fyysistä kuntoa ja opi uusia taitoja hyvässä seurassa

SV aikuisten futiskerho järjestetään neljä kertaa vuoden aikana, tammikuu-maaliskuu, huhtikuu-kesäkuu, elokuu-lokakuu, lokakuu-joulukuu. Jokaiselle jaksolle ilmoittaudutaan erikseen.

Aikuisten futiskerho naisille ja miehille lokakuu-joulukuu 2019

Tervetuloa mukaan uudet ja vanhat harrastajat maailman suosituimman urheilulajin pariin!

Aikuisten jalkapallokerhossa opetellaan mm. suoritustekniikkaa, teemme tasapaino ja koordinaatio harjoitteita sekä tietysti pelaamme joka. kerta.Harjoitteissa ja peleissä huomioidaan pelaajien eri osaamistasot.

 

Toimintajaksojen päätteeksi olemme pelanneet myös harjoitusotteluita esim. HJK:n futiskerhoa vastaan. Olemme vierailleet mm. HJK kotikentällä Sonera Stadionilla, jossa mukana oli myös Sipoon Sanomat, linkki lehtiartikkeliin http://www.sipoonsanomat.fi/artikkeli/441664-lupa-olla-totaalinen-aloittelija

Sinulla ei tarvitse olla jalkapallotaustaa. Jalkapallokerhon vetäjinä toimivat Sibbo Vargarnan koulutetut ammattijalkapallovalmentajat.

 

Aikuisten jalkapallokerhon uusi toimintakausi alkaa keskiviikkona 30.10.2019 ja harjoitukset jatkuvat 18.12.2019 asti.

Harjoitukset pidetään keskiviikkoisin klo 21:15 – 22:30 SC Lival -jalkapallohallissa, osoite Lukkarintie 2, Sipoo.

Varusteet: Harjoituksissa pallot seuran puolesta, joten et tarvitse omaa palloa. Kengiksi soveltuvat myös lenkkarit. Säärisuojien käyttöä suositellaan. Oma juomapullo mukaan.

Ilmoittautuminen on avattu ja mukaan mahtuu 30 ensimmäiseksi ilmoittautunutta. Jalkapallokerho on tarkoitettu naisille ja miehille. Mukana on ollut useita naisia ja miehiä.

Ilmoittautuminen alempana.

 

VARAA PAIKKASI AJOISSA!

Jakson hinta 75€.  

Maksu maksetaan IF Sibbo-Vargarna ry tilille FI76 4055 7040 0055 31, viestikenttään aikuisten jalkapallokerho ja oma nimi.

Liikunta- ja virikeseteleillä/kortilla maksu mahdollista.

Smartum nettipalvelussa https://www.smartum.fi/fi/tyosuhde-edut/toimipiste/193614/if-sibbo-vargarna-aikuisten-jalkapallokerho

Eazybreak, ePassi, ja Edenred käyvät myös.

 

Jokainen osallistuja huolehtii omasta vakuutuksesta.

 

Tervetuloa liikkumaan ja viihtymään jalkapalloharrastuksen pariin.

Lisätiedot SV seuravalmentaja Antti Sutinen, UEFA B -lisenssivalmentaja, liikuntaneuvojan AT, anttiolavisutinen(at)gmail.com puh. 040 161 9031

 

ILMOITTAUTUMINEN TÄSTÄ LINKISTÄ

 

Valmentaja

Antti Sutinen

anttiolavisutinen(at)gmail.com

040 1619031