Kehitä fyysistä kuntoa ja opi uusia taitoja hyvässä seurassa

SV aikuisten futiskerho järjestetään neljä kertaa vuoden aikana, tammikuu-maaliskuu, huhtikuu-kesäkuu, elokuu-lokakuu, lokakuu-joulukuu. Jokaiselle jaksolle ilmoittaudutaan erikseen.

Aikuisten futiskerho naisille ja miehille elokuu-syyskuu 2020

Tervetuloa mukaan uudet ja vanhat harrastajat maailman suosituimman urheilulajin pariin!

Aikuisten jalkapallokerhossa opetellaan mm. suoritustekniikkaa, teemme tasapaino ja koordinaatio harjoitteita sekä tietysti pelaamme joka. kerta.Harjoitteissa ja peleissä huomioidaan pelaajien eri osaamistasot.

 

Toimintajaksojen päätteeksi olemme pelanneet myös harjoitusotteluita esim. HJK:n futiskerhoa vastaan. Olemme vierailleet mm. HJK kotikentällä Sonera Stadionilla, jossa mukana oli myös Sipoon Sanomat, linkki lehtiartikkeliin http://www.sipoonsanomat.fi/artikkeli/441664-lupa-olla-totaalinen-aloittelija

Sinulla ei tarvitse olla jalkapallotaustaa. Jalkapallokerhon vetäjinä toimivat Sibbo Vargarnan koulutetut ammattijalkapallovalmentajat.

 

Aikuisten jalkapallokerhon uusi toimintakausi alkaa keskiviikkona 19.8.2020 ja harjoitukset jatkuvat 30.9.2020 asti.

Harjoitukset pidetään keskiviikkoisin klo 18:45 – 20:00 Jokipuiston nurmella, osoite Puutarhurintie

Huonon kelin sattuessa tai kun nurmi syksyllä suljetaan, niin treenit siirtyvät SC Lival -jalkapallohalliin, osoite Lukkarintie 2, Sipoo.

Varusteet: Harjoituksissa pallot seuran puolesta, joten et tarvitse omaa palloa. Kengiksi soveltuvat myös lenkkarit. Säärisuojien käyttöä suositellaan. Oma juomapullo mukaan.

Ilmoittautuminen on avattu ja mukaan mahtuu 30 ensimmäiseksi ilmoittautunutta. Jalkapallokerho on tarkoitettu naisille ja miehille.

Ilmoittautuminen alempana.

 

VARAA PAIKKASI AJOISSA!

Jakson hinta 65€.  

Maksu maksetaan IF Sibbo-Vargarna ry tilille FI76 4055 7040 0055 31, viestikenttään aikuisten jalkapallokerho ja oma nimi.

Liikunta- ja virikeseteleillä/kortilla maksu mahdollista.

Smartum nettipalvelussa https://www.smartum.fi/fi/tyosuhde-edut/toimipiste/193614/if-sibbo-vargarna-aikuisten-jalkapallokerho

Eazybreak, ePassi, ja Edenred käyvät myös.

 

Jokainen osallistuja huolehtii omasta vakuutuksesta.

 

Tervetuloa liikkumaan ja viihtymään jalkapalloharrastuksen pariin.

Lisätiedot SV seuravalmentaja Antti Sutinen, UEFA B -lisenssivalmentaja, liikuntaneuvojan AT, anttiolavisutinen(at)gmail.com puh. 040 161 9031

 

ILMOITTAUTUMINEN TÄSTÄ LINKISTÄ

 

Valmentaja

Antti Sutinen

anttiolavisutinen(at)gmail.com

040 1619031