Kehitä fyysistä kuntoa ja opi uusia taitoja hyvässä seurassa

SV aikuisten futiskerho järjestetään neljä kertaa vuoden aikana, tammikuu-maaliskuu, huhtikuu-kesäkuu, elokuu-lokakuu, lokakuu-joulukuu. Jokaiselle jaksolle ilmoittaudutaan erikseen.

Aikuisten futiskerhon seuraava jakso järjestetään 20.5.-17.6.2022

Kerhojakso järjestetään perjantaisin 18.45-20.00 Massbyn nurmikentällä, osoite Massbyntie 35, Sipoo

Tervetuloa mukaan uudet ja vanhat harrastajat maailman suosituimman urheilulajin pariin!
Aikuisten jalkapallokerhossa opetellaan mm. suoritustekniikkaa, teemme tasapaino- ja koordinaatioharjoitteita sekä tietysti pelaamme joka kerta. Harjoitteissa ja peleissä pyritään huomioimaan pelaajien eri osaamistasot.

Sinulla ei tarvitse olla jalkapallotaustaa. Jalkapallokerhon vetäjänä toimii Sibbo-Vargarnan koulutettu jalkapallovalmentaja.

Varusteet: Harjoituksissa pallot seuran puolesta, joten et tarvitse omaa palloa. Kengiksi soveltuvat myös lenkkarit. Säärisuojien käyttöä suositellaan. Oma juomapullo mukaan.

Ilmoittautuminen on avattu ja mukaan mahtuu 25 ensimmäiseksi ilmoittautunutta. Jalkapallokerho on tarkoitettu kaikille aikuisille, jotka ovat kiinnostuneita jalkapallotaitojen opettelusta ja kehittämisestä. Taitojen kehittymisen ohella myös kunto pääsee kasvamaan.

Jakson hinta 50,00 €.

Myclub-ilmoittautumisjärjestelmä luo ilmoittautumisen yhteydessä laskun, joka maksetaan IF Sibbo-Vargarna ry tilille FI76 4055 7040 0055 31. Käytäthän laskussa ilmoitettua viitenumeroa.

Jokainen osallistuja huolehtii omasta vakuutuksesta.

Tervetuloa liikkumaan ja viihtymään jalkapalloharrastuksen pariin!

 

Kysymykset: Juniorivalmennuspäällikkö Antti Sutinen, anttiolavisutinen(at)gmail.com, 040 1619031