Takaisin

HJK – SV 0-4

Sibbo-Vargarnan aikuisten futiskerho kävi tiistaina 4.4.2017 vierailulla HJK:n hallissa. SV futiskerholaiset voittivat HJK aikuisten futiskerhon puhtaasti 4-0.

SV oli liikkeellä 13 pelaajan voimin ja pelaajia hieman alkuun huolestutti vähäinen vaihtopelaajien määrä kun peli pelattiin 11v11 ja vastustajalla oli ottaa vaihdosta jokaselle pelipaikalle vaihtopelaaja. SV ei kuitenkaan antanut tämän häiritä ja hallitsi peliä selkeästi.

SV vyörytti jatkuvasti mallikkaasti hyökkäyksiä kohti HJK:n maalia ja kun oma puolustus piti hyvin, niin tuloksena oli selkeä voitto, joka olisi voinut olla suurinumeroisempikin. Ensimmäinen maali tuli kulmapotkusta kun Dan Mollgren keskitti pallon maalille ja Jussi Merikanto puski pallon hallitusti takakulmaan. Toinen maali syntyi kovan prässipelin päätteeksi lähellä vastustajan rankkarialuetta. Pallo pelattiin Jonas Sivelälle, joka laukoi pallon hallitusti maalin kattoon 20 metristä yli maalivahdin. Kolmas maali rakenneltiin vasemman laidan kautta, josta pallo pelattiin Jonakselle joka harhautti vastustajansa ja sijoitti pallon tarkasti takakulmaan. 4-0 loppulukemat viimeisteli hallitusti Björn Schönberg joka nosti pallon yli vastaantulleen maalivahdin. Nosto lähti 25 metristä ja päätyi pompun kautta yläkulmaan. Upeita maaleja jokainen ja lisämaalitkin olivat todella lähellä.

Joukkueessa pelasivat: Anne Kärki, Bettina Bergroth, Max Ahonen, Mats-Peter Fredriksson, Petri Raunio, Jussi Merikanto, Jack Grönholm, Jonas Sivelä, Mika Kiviluoma, Dan Mollgren, Björn Schönberg, Juge Heikkilä, Christian Selle.

Tästä on mukava jatkaa kohti uutta toimintajaksoa.

SV aikuisten futiskerho jatkuu uudella toimintajaksolla keskiviikkona 12.4.2017 ja mukaan vielä uusia pelaajia. Lisätiedot ja ilmoittautuminen https://svjalkapallo.fi/joukkueet/aikuisten-futiskerho/

Tervetuloa mukaan!

Lisätietoja SV Seuravalmentaja,

Antti Sutinen, anttiolavisutinen(at)gmail.com, 040 1619031

 

 

Kirjoitettu: 05/04/2017