Takaisin

Jaoston kokous 20.11.2018

Viimeisin jaoston kokous pidettiin 20.11.2018. Kokouksessa käsiteltiin mm. seuraavia ajankohtaisia asioita.

  1. Ajankohtaista

Puheenjohtaja kertoi Suomen Palloliiton uudistuksesta ja sen aikataulutuksesta. Uudenmaan piiri ajetaan vuoden 2019 aikana alas ja 2020 alusta aletaan toimia yhden organisaation Suomen Palloliiton alla. Se miten uudistus muuttaa käytäntöjä ei pystytä vielä arvioimaan, mutta käytäntöjen pitäisi selvitä vuoden 2019 aikana.

Futisvalmentajan startti koulutuksen ensimmäinen lähijakso pidettiin lauantaina 17.11.2018. Mukana oli seitsemän SV:n valmentajaa ja neljä valmentajaa Futurasta. Seuraava lähijakso pidetään joulukuussa.

P08 joukkueen vastuuvalmentaja lopettaa maaliskuussa ja uuden valmentajan kartoitustyö tulee aloittaa hyvissä ajoin.

Seuraleiri pidetään 23.-24.3.2019. Ilmoittautuminen svjalkapallo.fi sivuilla 15.12.2018 mennessä. Leiri suunnattu ikäluokille P07-P11 ja T07-11. Leirille osallistuville huoltajille leiri maksaa 80 euroa. Alennettu hinta edellyttää myös muiden kuin omien lasten huoltamisen leirin aikana. Jaosto maksaa viisi valmentajaa + kaksi seuravalmentajaa + leirin johtajan leirimaksut. Antti aloittaa sopivien valmentajien rekrytoinnin leirille.

Toiminnanjohtaja esitteli Uudenmaan piirin seurakehityshankkeet, päätettiin ettei tänä vuonna haeta mukaan hankkeisiin. Seurakehitystuki (OKM), aikaisemmin keskusteltiin mahdollisuudesta hakea tukea tyttöfutiksen kehityshankkeeseen. Asian johdosta pidettiin tyttöjoukkueiden edustajien kanssa tapaaminen jonka johtopäätöksenä katsottiin ettei tukea lähdetä hakemaan tähän tarkoitukseen.

Jalkapallosäätiölle on tehty: AVUSTUSHAKEMUS VÄHÄVARAISTEN LASTEN JA NUORTEN JALKAPALLOTOIMINNAN EDISTÄMISEEN. Päätös avustuksista vuoden 2018 aikana.

  2. Varusteasiat

Käytiin läpi uusi varustesopimus. Jalkapallojaosto esittää varustesopimuksen hyväksymistä IF Sibbo Vargarnan keskushallinnon kokouksessa

Ikäluokat toimittavat varustetarpeensa toiminnanjohtajalle, joka kokoaa tarpeista yhteenvedon yhdessä varustevastaavien kanssa. Stadiumille tehtävän ensimmäisen tilauksen yhteydessä määritetään myös Stadiumin säilyttämän ”puskuri” varaston tuotevalikoima ja koko.

3. Hallinto ja talous

Mika Hannonen kontaktoi ja sopii tapaamisen Sipoon Energian kanssa mahdollista yhteistyösopimusta varten. Make yrittää selvittää oikean kontaktihenkilön Sipoon Energiasta.

P06 joukkueen rahastonhoitaja vaihtuu Esa Kataisto lopettaa rahastonhoitajana ja Pirjo Ruotsalainen aloittaa tehtävässä. Päivi Hälinen on ilmoittanut asiasta Sibbo Vargarnan keskushallintoon.

Päätettiin kerätä yhteystietolistat joukkueiden:

  • – joukkueenjohtajista (Päivi ja Mika)
  • – rahastonhoitajista (Päivi ja Mika )
  • – Vastuuvalmentajista (Aavo ja Mika)

Samalla tarkastetaan että ikäluokalla on kaksi henkilöä (rahastonhoitaja ja joukkueenjohtaja) joilla on käyttöoikeus joukkueen tiliin. Joukkueenjohtajalla tulee olla mahdollisuus seurata tilin tapahtumia.

4. Muut asiat

Keskusteltiin pelaajavakuutuksista. Jokaisella pelaajalla on oltava vakuutus. Vakuutuksen hankkimisesta vastaavat pelaajien huoltajat.

Opel- liigassa pelaavien nuorimpien junioripelaajien jalkapallovakuutus sisältyy jalkapallolisenssiin (ns. korttelipassi). Se kattaa seuran harjoituksissa, peleissä ym. tilaisuuksissa sattuneet tapaturmat. Joukkue hankkii korttelipassin Suomen Palloliiton pelipaikka- järjestelmän kautta ja se maksetaan Suomen Palloliitolle. Korttelipassin hinta voidaan veloittaa pelaajalta toimintamaksun yhteydessä.

Jokaisella viralliseen kilpailutoimintaan sekä harjoituksiin osallistuvalla pelaajalla on oltava pelaajalisenssi ja vakuutusturva kunnossa. Ilman lisenssiä tai vakuutusta pelaava pelaaja katsotaan pelioikeudettomaksi. Myös pelkästään harjoituksiin osallistuvalla pelaajalla tulee olla vakuutus olemassa ja kunnossa. Pelaajalla ja hänen vanhemmillaan on oikeus huolehtia itse vakuutusturvasta. Mikäli pelaaja tai hänen vanhempansa ilmoittaa, että pelaaja ei ota pelipassin yhteydessä tarjottavaa Aon vakuutusta vaan käyttää omaa vakuutustaan, on hänen toimitettava joukkueenjohtajalle kirjallinen vakuutustodistus. Tällä tavalla joukkueen vakuutusvastaava varmistuu siitä, että jokaisella joukkueen pelaajalla on kattava vakuutus.

Joukkueet ilmoittavat toiminnanjohtajalle henkilön, joka toimii joukkueen vakuutusvastaavana. Vakuutusvastaavat listataan jaoston seuraavan kokouksen pöytäkirjaan, niin että heidät valtuutetaan hoitamaan joukkueensa vakuutusasioita.

Jouluarvat päätettiin jakaa joukkueille yhdessä hyväksytyn listan mukaisesti. Paikalla olevien joukkueiden edustajat saivat jouluarvat kokouksessa. Antti ja Arvo jakavat harjoituksissa arvat joukkueille, jotka eivät olleet paikalla kokouksessa.

Osa sinisten pelipaitojen painatuksista on virheellisiä. Numerot ovat erivärisiä ja ongelma kärjistyy eri valaistuksissa. Joukkueet, joissa ongelma on havaittu tarkastavat kuinka suuresta paita määrästä on kyse. Määrän selvittyä joukkueet toimittavat tiedon Kurt Tallbergille, joka reklamoi asiasta painoon.

Jaosto kiitti väistyvää puheenjohtajaa Markku Sandströmiä jaoston eteen vuosien kuluessa tehdystä työstä 

 

 

Kirjoitettu: 13/11/2018