Takaisin

Jalkapallojaoston ohjatun toiminnan käynnistäminen

Sibbo Vargarnan keskushallitus on päättänyt, että seuran ohjattua toimintaa ryhdytään käynnistämään vaiheittain. Jalkapallojaostossa voidaan järjestää 14.5. alkaen pienryhmäharjoittelua liiton sarjoihin osallistuvien joukkueiden osalta aluehallintoviraston ja Suomen Palloliiton erillisohjeistuksen mukaisesti. Nuorimpien joukkueiden osalta, jotka eivät osallistu liiton sarjoihin pienryhmäharjoittelua ei aloiteta vielä toukokuussa.

1.6.2020 alkaen voidaan aloittaa ohjattu harjoitustoiminta enintään 50 henkilön ryhmille valmentajat ja toimihenkilöt mukaan lukien. SV:n ohjattu harjoitustoiminta käynnistyy joukkueiden johtajien ja vastuuvalmentajien johdolla kaikilla joukkueilla kesäkuun alusta aluehallintoviraston ja Suomen Palloliiton erillisohjeistuksen mukaisesti.

Harjoittelun alkaessa joukkueiden tulee olla huolellisia siinä, että kukaan yksilö ei koe tässä tilanteessa painetta palata harjoituksiin. Valinnan tulee olla yksilön ja perheen tekemä, sillä tilanteet perheissä ovat hyvin erilaisia esimerkiksi riskiryhmiin kuuluvien osalta.

Harjoitusten aikana turvallisuudesta vastaa harjoituksia vetävä valmentaja. Mikäli harjoituksia vetävä valmentaja havaitsee jonkin turvallisuutta vaarantavan tapahtuman tai ilmiön, on hänen välittömästi keskeytettävä harjoitukset sekä ohjattava osallistujat turvallisempaan paikkaan.

Palloliiton ohjeistuksen mukaan sarjatoiminta pyritään aloittamaan noin kaksi viikkoa sen jälkeen, kun harjoitustoiminta on käynnistynyt. Tällä hetkellä näyttää, että liiton sarjatoiminta alkaisi porrastetusti 8.6 alkaen. Alustavat otteluohjelmat liitoihin sarjoihin julkaistaan viikon 20 aikana. Opel- liigan kevätkierros on peruttu ja Opel- liigan syyskierros alkaa elokuun alkupuolella.  

Kirjoitettu: 13/05/2020