Takaisin

Jalkapallotekniikat valmentajakoulutus 25.3 – 6.4.2020

 

Keravan Pallo-75 ja If Sibbo Vargarna järjestävät yhteistyössä jalkapallotekniikat valmentajakoulutuksen neljänä arki-iltana Sipoossa 25.3 – 6.4.2020 välisenä aikana. Teoriaosuuden pitopaikka selviää, kun koulutuksen osallistujamäärä selviää ja käytännön harjoitukset pidetään Lival- hallissa. Liitteenä kurssin ohjelma 

Jalkapallotekniikat koulutuksessa perehdytään jalkapallossa vaadittaviin keskeisiin tekniikoihin, niiden laatutekijöihin sekä opetusvinkkeihin.

Koulutus on suunnattu lasten ja nuorten valmentajille, joilla on vähintään Futisvalmentajan startti tai vastaava (D-taso) käytynä. Pääosin sisältö antaa valmentajille työkaluja lapsuus- (8-11v) ja nuoruusvaiheessa (12-15v) opeteltavien tekniikoiden oppimiseen. Koulutukseen ovat kuitenkin tervetulleita kaikki halukkaat riippumatta aikaisemmasta valmentaja-kokemuksesta.

Koulutus on Palloliiton valmentajakoulutuksen polulla yksi vaihtoehtoinen teemakoulutus. Jokaisen valmentajan tulee käydä vähintään yksi teemakoulutus ennen UEFA C-tason koulutusta. Koulutus sopii erinomaisesti myös valmentajille, joilla on Palloliiton eri tason koulutuksia käytynä viime vuosikymmenten aikana.

Koulutus on maksuton KP-75:ssä ja Sibbo Vargarnassa toimiville valmentajille.  Tervetuloa mukaan!

Ilmoittautuminen valmennuskurssille oheisen linkin kautta 22.3.2020 mennessä ilmoittautuminen ikävaihekoulutukseen

 

Kirjoitettu: 10/03/2020