IF Sibbo-Vargarnan P06 joukkue on perustettu poikien eskarivuonna 2012. Syyskaudella 2022 aktiiviryhmämme pelasi B-pojissa etelän sarjaa kakkostasolla ja harrasteryhmämme nelostasolla. Poikia riittää edelleen kahteen peliryhmään, mistä saamme olla ylpeitä näin pienessä seurassa!

Kesien kohokohtia ovat olleet HesaCupin lisäksi 2017 turnausmatka Ahvenanmaalle, 2018 Ruotsin Örebrohon ja 2019 Kronborg Cupiin Tanskaan. Viron reissu 2020 peruuntui koronan takia. Maski- ja etätreenivuoden jälkeen keväällä 2022 päästiin taas reissuun Barcelona Cupiin. 

Uudet pelaajat ovat aina tervetulleita! Olemme kaksikielinen joukkue, joten pelaajat harjoittelevat sekä suomen- että ruotsinkielisten valmentajien johdolla. Yhteystiedot ja muuta tietoa joukkueen toiminnasta löydät näiden sivujen eri osioista.

Futisterveisin

SV Jalkapallo P06 vastuuhenkilöt ja pelaajat

 

Joukkueella on myös oma Facebook sivusto. 

Nimi Tehtävä Puhelinnumero Sähköposti
Jarkko Pennanen Päävalmentaja 050-5567280 jarkko.pennanen(at)saku-tek.fi
Kennet Mannila Valmentaja, harraste 050-3880299 kmannila(at)msn.com
Aleksi Lehtonen Apuvalmentaja  050-3680033 lehtonen.aleksi(at)gmail.com
Anne Martikainen Joukkueenjohtaja 040-5277646 p2006(at)sibbo-vargarna.fi
Elina Kataja Rahastonhoitaja 050-4666101  
Terhi Rauhamäki Varustevastaava 050-3124624 terhi.j.rauhamaki(at)gmail.com

SVP06 -joukkueelle on oma tapahtumakalenteri MyClub-palvelussa. 

 

 

Harjoitusajat ja -paikat vaihtelevat.

B17-JOUKKUEEN KAUSIMAKSUKÄYTÄNTÖ


Jos haluaa pitää taukoa harrastuksesta, se on mahdollista kvartaaleittain eli tauko on aina vähintään 3kk:n mittainen. Tauon aikana ei ole oikeutta osallistua harjoituksiin tai otteluihin. 

 

VARUSTEET

Seuramalliston tarkoituksena on yhtenäinen pukeutuminen kaikille seuran jäsenille. 
Varustetoimittaja on StadiumTeamsales. Tammiston myymälässä on futisvarusteiden osastolla erillinen TeamSales-huone, jossa SV:n seuramalliston tuotteita on sovitettavissa. Ainakin sortseja ja sukkia saa myös Porvoon myymälästä.

Tilaaminen/ostaminen
Perheet tilaavat tuotteet itse nettikauppaa käyttäen. Ostoksilla voi käydä myös Stadiumin myymälässä, mutta silloin ei saa painatusta tuotteeseen heti. Ohjeet nettitilauksen tekemiseen löytyvät seuramallistosivuilta. Huom! Pelipaidat tilaa joukkueenjohtaja.

Bonusta ostoista 
Joukkueenjohtajat, pelaajat, vanhemmat ja sukulaiset voivat asioidessaan Stadiumilla ohjata ostoksiensa bonuksen oman joukkueensa hyväksi. Tämä tapahtuu mainitsemalla seuran ja oman joukkueen nimen Stadiumin kassalla oston yhteydessä. Ostokset rekisteröityvät joukkueille, bonukseen oikeuttava summa on seuran kaikkien joukkueiden ostosten yhteissumma. Seuralla on siis mahdollisuus, jopa 10% bonukseen joka jaetaan takaisin joukkueille kerätyn ostovolyymin mukaisesti.  Aina kun ostos ohjataan oman joukkueen hyväksi, olette oikeutettuja Stadium Jäsenhintaan kun tämä on tuotteeseen merkitty.

IF Sibbo-Vargarna on valinnut viralliseksi tuotemerkikseen Adidas. Kaikki tuotteet seuramallistossa ja koko Stadium myymälävalikoimassa, jotka ovat Adidas-merkkiä oikeuttavat lisäbonukseen.  

Vanhemmat voivat Stadiumin jäsensivuilla linkata oman joukkueen tuen saajaksi. Tällöin he ovat oikeutettuja myös Stadiumin jäsenhintaan, kun tämä on merkitty tuotteeseen. Näin joukkue saa vanhempien kaikista ostoista bonusta ja vanhemmat saavat tietyt tuotteet edullisempaan Stadiumin jäsenhintaan. Joukkueelle ohjattavat bonukset eivät vaikuta muihin bonuksiin. Bonuksia kertyy siis kaikista Stadiumin tuotteista sukista polkupyöriin!