IF Sibbo-Vargarnan P-07 joukkue on perustettu vuonna 2012.

Innokkaita pelaajia on mukana n. 25.

 

 • Ryhmämme keskittyy jalkapalloinnon ja ryhmätoiminnan kasvattamiseen. Leikimme, harjoittelemme, kisaamme ja pelaamme. Olemme kaksikielinen joukkue, joten meidän pelaajat harjoittelevat suomen- ja ruotsinkielisessä opetuksessa.
 • Tavoitteemme on, että jokainen poika perheineen nauttii jalkapallon harrastamisesta.
 • Pelaamme iloista ja vauhdikasta jalkapalloa kavereiden kanssa. Tietysti haluamme voittaa pelejä, mutta tärkeintä meille on pitää kivaa yhdessä ja kehittyä harjoittelemalla.

Tarkempaa tietoa ikäluokan toiminnasta löydät näiden P-07 sivujen eri osioista.

Toteutamme Suomen Palloliiton Kaikki Pelaa -ohjelmaa.

Lähde mukaan!

Futisterveisin – P-07 vastuuhenkilöt ja pelaajat!

Yhteystiedot:

Joukkueenjohtaja  Stefan Lajunen sibbovargarnap07(a)gmail.com

040-7014677

Valmennusryhmän yhteyshenkilö Juuso Jehimoff juuso.jehimoff(a)gmail.com 050-3755664
Rahastonhoitaja Jari Kuusikoski  rahastonhoitaja.svp07(a)gmail.com 040-5477306
Valmennusryhmän jäsenet : 
Miika Kansikas, Juuso Jehimoff, Christoffer ”Toffe” Wickholm, Christian ”Chrisu” Selle ja Sebastian ”Sepe” Isoaho.

Huom. Joukkueen varustevastaava vastaa siitä, että kaikki uudet pelaajat saavat harjoitusasun joukkueen liittymisen jälkeen ja koordinoi pelipaitojen tilauksen. Uusi pelaaja saa pelinumeron varustevastaavalta tai joukkueenjohtajalta. Harkka-asuja ja pelipaitoja tilataan vuodessa kaksi kertaa: keväällä ja syksyllä. Jokaisen vanhemman tulee toimittaa tarvittavat tiedot koosta ja pelinumerosta varustevastaavalle tilausten yhteydessä. Muita varusteita voi itsenäisesti tilata Stadiumin verkkokaupasta SV-sivuilta tai käydä ostamassa Stadiumista Itäkeskuksesta. Kassalla saa joukkueen nimeä mainitsemalla alennusta normaalihintaisista tuotteista ja kerrytetään joukkueen omaa bonustiliä. Sadetakkeihin, tuuli- ja verkkaripukuihin ym. kannattaa painattaa omat pelinumerot, jotta varusteet löytyvät helpommin oikealle pelaajalle. Stadiumin Team Sales avustaa tarvittaessa.

Harjoitusvuorot

Joukkueen harjoitukset ovat talvikaudella, Lival-hallissa (Lukkarintie 2, 04130 Sipoo) maanantaisin klo 19.45-21.15, perjantaisin ja Söderkulla skolanilla (Opintie 6), sunnuntaisin 17.30-18.30.


HUOM. Kaikki ajankohtaiset ilmoituksen treeneistä, peleistä ja turnauksista löytyy Hobbydeedistä josta ne kannattaa tarkistaa. Esim. Piirisarja ja talviliigaottelut saattavat aiheuttaa muutoksia aikoihin.

 

Muistattehan ilmoittaa lapset harjoituksiin/peleihin Hobbydeediin riittävän ajoissa!
 
 
Luo lapsellesi tunnukset palveluun ja liity joukkueeseemme.
Joukkueen nimi: Sibbo Vargarna P07
Varmistussalasana: sv07
 

Tervetuloa mukaan kaikki uudet pelaajat! Treeneihin voi tulla ilman ennakkoilmoittautumista 2 viikon kokeilujaksolle eikä kokeiluaikana sitoudu vielä joukkueen jäsenyyteen.

Harjoitusvuorot

Joukkueen harjoitukset ovat talvikaudella, Lival-hallissa (Lukkarintie 2, 04130 Sipoo) maanantaisin klo 19.45-21.15, perjantaisin ja Söderkulla skolanilla (Opintie 6), sunnuntaisin 17.30-18.30.


HUOM. Kaikki ajankohtaiset ilmoituksen treeneistä, peleistä ja turnauksista löytyy Hobbydeedistä josta ne kannattaa tarkistaa. Esim. Piirisarja ja talviliigaottelut saattavat aiheuttaa muutoksia aikoihin.

 

Muistattehan ilmoittaa lapset harjoituksiin/peleihin Hobbydeediin riittävän ajoissa!
 
 
Luo lapsellesi tunnukset palveluun ja liity joukkueeseemme.
Joukkueen nimi: Sibbo Vargarna P07
Varmistussalasana: sv07
 

Tervetuloa mukaan kaikki uudet pelaajat! Treeneihin voi tulla ilman ennakkoilmoittautumista 2 viikon kokeilujaksolle eikä kokeiluaikana sitoudu vielä joukkueen jäsenyyteen.

 

 

SV07 – meidän yhteinen joukkue!

SV07-joukkue on lasten vanhempien perustama ja sen toimintaa ylläpidetään talkooperiaatteella yhteisvastuullisesti kaikkien lasten vanhempien toimesta.

SV07-joukkueessa ei ole palkattuja toimihenkilöitä tai valmentajia, vaan toiminta perustuu vapaaehtoisuuteen.

Sibbo Vargarnan jalkapallojaos auttaa juniorijoukkueiden vastuuhenkilöitä hallinnollisissa asioissa sekä vastaa valmentajakoulutuksen kuluista.

SV07:n harjoittelumaksut ohjautuvat kenttä- ja salivuokriin, harjoitteluvälineisiin, turnausmaksuihin ja Sibbo Vargarna ry:n jaosmaksuihin.

Jotta toimintamme tarjoaisi parhaat puitteet lapsillemme, olemme yhdessä luoneet joukkueellemme pelisäännöt. Säännöt tarkastetaan ja tarvittaessa päivitetään vanhempainkokouksessa.

Jokaisen lapsen sekä vanhemman tulee sitoutua näihin yhteisiin pelisääntöihin.

Lukekaa säännöt huolellisesti ja ajatuksella, sekä keskustelkaa niistä lapsenne kanssa, jotta hänkin ne ymmärtää. Joukkueen jäsenyys ja osallistuminen tapahtumiin edellyttävät sääntöjen hyväksymistä.

 

Pelaajien pelisäännöt

Vanhemmat käyvät nämä säännöt läpi lapsen kanssa sekä huolehtivat oman lapsensa osalta, että niitä noudatetaan harjoituksissa ja peleissä

 1. Keskityn harjoituksissa ja peleissä pelaamaan ja harjoittelemaan, en pelleilemään ja painimaan.
 2. Kuuntelen ja noudatan ohjeita.
 3. Tulen ajoissa harjoituksiin, jotta pääsemme kaikki heti treenaamaan kun harjoitusvuoro alkaa.
 4. Tulen peleihin ajoissa, eli 30 minuuttia ennen alkua. Myöhästyminen voi vaikuttaa peliin osallistumiseen. Ilmoitan valmentajalle vähintään kaksi päivää etukäteen osallistumisestani.
 5. Meillä kaikki pelaa! Käyn myös säännöllisesti harjoituksissa. Pidän huolta, että liikun tarpeeksi ja säännöllisesti myös jalkapalloharrastuksen lisäksi.
 6. Iloitsen onnistumisista, myös kaverin onnistumisesta. Kannustan ja rohkaisen kaikkia pelikavereita, ja myös vastustajia.
 7. Jalkapallo on joukkuelaji. Jos pelimme ei joskus suju, en syyttele ja hauku siitä pelikavereita, pelinohjaajaa tai vastustajaa.
 8. En kiroile enkä riehu.
 9. Huolehdin itse (yhdessä vanhempieni kanssa), että minulla on asialliset ja hyväkuntoiset varusteet (pallossa ilmaa, kengän nauhat HYVIN kiinni, juomapullo täynnä vettä). Muistan myös ottaa varusteet mukaani, kun lähden kotiin treeneistä ja peleistä.
 10. Jos minun täytyy poistua harjoituksista ennen harjoitusten loppua, ilmoitan siitä valmentajalle.

 

Lasten vanhempien ja joukkueen vastuuhenkilöiden omat pelisäännöt

 1. Luomme yhdessä mukavan ilmapiirin, jossa lapsemme voivat harrastaa hyvässä kaverihengessä ja kehittyä yksilöinä ja jossa ikäluokkamme kehittyy yhtenäiseksi ryhmäksi.
 2. Lapsen ei pidä tulla harjoituksiin, ellei hän vielä pysty keskittymään valmentajien antamaan opastukseen ja harjoittelemiseen. Vanhempien tulee ensisijaisesti itse arvioida lapsensa henkinen valmius osallistua joukkueurheiluun. Lapselta ei tule vaatia liikoja tai liian aikaisin.
 3. Lapsen, joka häiriköi tai ei pysty toimimaan ryhmän mukana muiden pelaajien harjoittelua ja kehittymistä häiritsemättä, voi valmentaja tarvittaessa ohjata sivuun tai pyytää lapsen vanhempaa poistamaan lapsi harjoituksista. Harjoittelua voi jatkaa, kun sille on edellytykset.
 4. Jokaisella pelaajalla on lähtökohtaisesti tasavertainen mahdollisuus osallistua harjoituksiin ja peleihin(*.
 5. Peleissä kaikki pelaa(*.
 6. Tarjoamme urheilun kautta pelaajille kasvattavia kokemuksia ja elämyksiä. Pidämme myös huolta, että lapsi liikkuu tarpeeksi myös ohjatun jalkapalloharrastuksen lisäksi (suositus: liikuntaa vähintään kaksi tuntia päivässä)
 7. Muistamme, että jalkapalloharrastus on lapsen oma juttu. Kannustamme lastamme ja muiden lapsia, mutta muistamme olla myös vaatimatta liikaa. Emme moiti ketään pelaajaa henkilökohtaisesti. Karjuminen kentän laidalla ei kuulu lasten jalkapalloon.
 8. Opastamme esimerkillämme lapsia käyttäytymään asianmukaisesti omia joukkuekavereita, vastustajia ja pelinohjaajia kohtaan.
 9. Emme tupakoi emmekä esiinny päihteiden vaikutuksen alaisena lasten ja aikuisten yhteisissä tilaisuuksissa.
 10. Tuomme pelaajat harjoituksiin ja peleihin ajoissa. Pelaajien tulee olla paikalla 30 minuuttia ennen ottelun alkua. Pelaajien myöhästymiset sotkevat koko joukkueen valmistautumista, joten osallistuminen peliin katsotaan tuolloin tapauskohtaisesti. Ilmoitamme valmentajalle viimeistään kaksi päivää etukäteen, tuleeko/ ei tule pelaaja peliin. Myös valmentajat tulevat harjoituksiin ja peleihin ajoissa
 11. Valmentajat päättävät ikäluokan pelaamiseen sekä harjoitteluun liittyvistä asioista. Pelikentällä ja harjoituksissa ohjeet pelaajille antavat valmentajat. Vanhemmat tukevat valmentajien työtä ja auttavat tarvittaessa harjoituksissa ja peleissä.
 12. Vanhemmat ovat vastuussa lapsestaan myös harjoitusten ja pelien aikana! Vanhemman (tai sijaisen) tulee olla tavoitettavissa harjoitusten ja pelien ajan. Tilanteissa, joissa esimerkiksi lapsi loukkaantuu, tai sään muuttuessa yllättäen erittäin huonoksi, on vanhemman pystyttävä huolehtimaan lapsestaan.
 13. Harjoituksista ja peleistä tiedottaminen tapahtuu osallistujat.com verkkopalvelun kautta. Jokaisen vanhemman tulee ensisijaisesti ilmoittaa lapsen osallistuminen harjoituksiin/peleihin ko. palvelussa riittävän ajoissa!

 

*) Ikäluokkamme pyritään jakamaan 2 tasoryhmään, harrastajat ja edistyneet. Harjoituksissa pyritään saamaan jokaiselle tasoaan vastaavaa opetusta ja harjoittelukavereita. Pyrimme myös harjoittelemaan yhtenä ryhmänä. Turnauksiin ja peleihin rakennamme joukkueet tasoryhmittäin tai sekajoukkuein riippuen järjestävän tahon säännöistä ja toiveista (mm. joukkue- ja pelaajamäärät, tasojako).

Huom. pelaajalla on oltava voimassa oleva pelilisenssi päästäkseen peleihin.