SV P10 (Sibbo Vargarna Pojkar 2010), Årets Lag 2016!

 

SV P10 on syksyllä 2015 perustettu, Sipoolaisista innokkaista pelaajista koostuva jalkapallojoukkue, jossa tärkeintä on innostava yhdessä liikkuminen! Mukavan menomme ovat huomanneet muutkin;  ylpeänä vastaanotimme Sibbo Vargarna -seuralta 30.3.2017 diplomin ja arvonimen Vuoden Joukkue 2016.   

Pelaajia on mukana joukkueessamme yhteensä noin 25 ja loistavia valmentajia meillä on rivissä neljä kappaletta. Lisäksi saamme apuvalmentajia aina tarpeen tullen mukaan vanhemmistamme. Puhumme suomea, mutta suurin osa valmentajista puhuu tai ainakin ymmärtää myös ruotsia, joten mukaan toivomme molempia kieliä puhuvia lapsia yhtä lailla! 

Tarkoituksenamme on harjoitella sekä jalkapalloilun perustaitoja että joukkuepelaamisen jaloa kykyä ja tietysti ylläpitää yleistä liikkumisen iloa! Mukaan toivomme jo palloa potkineiden lisäksi tietysti myös täysin lajia tuntemattomiakin poikia, valmentajamme toteuttavat harjoitteita pienryhmissä jokaista lasta kannustaen ja yksilöllisesti uusia taitoja opetellen! Myös pelit ja turnaukset pelaamme tasoryhmissä.

Vanhemmat ovat viihtyneet mukana tukijoukoissamme, koska meidän joukkueellamme on tapana tehdä kaikki positiivisen kautta ja hyvällä fiiliksellä! Tervetuloa mukaan! 

 

Lisätietoja joukkueestamme löydät näiden sivustojen muista osioista. Jos etsimääsi tietoa ei löydy, ota rohkeasti yhteyttä joukkueenjohtajaamme Camillaan!

Yhteystiedot löydät yhteystiedot- välilehdeltä kolmen viivan takaa. 

 

 

 

Joukkueenjohtaja P10/ Lagledare Camilla Nyberg 040 5616578 jojo.sv10@gmail.com
       
Rahastonhoitaja P10  Joni Sariola  045 615 2399 laskut.sv10@gmail.com
       
       
Vastuuvalmentaja P10/ Tränare P10 Joni Laaksonen 040 761 6696 jlaaksonen@nissan-europe.com
       

 

     
       
       
     
 
     
 
       
       
       
       
       
       

 

Joukkueen harjoitusajat lokakuu 2021 – maaliskuu 2022 välillä: 

Ma 17.30-18.45 salivuoro, Nikkilän sydän
Ke 18.45-20.00 Söderkullan tekonurmi
To 18.45-20.00 Lival-halli (Lukkarintie 2, Nikkilässä).

 

Treenaamme yleensä perustreenejä kahdesti viikossa, minkä lisäksi talvisin pyörivät seuran järjestämät taitotreenit kolmantena viikkotapahtumana. Lisäksi pelejä tai turnauksia pyritään järjestämään kerran – kahdesti kuussa viikonloppuisin. Osallistumme myös Sipoon Energian talvisarjaan, jota pelataan noin kerran kuukaudessa.

 

Yritämme saada treeniajat ja paikat järjestettyä siten, että pystymme palvelemaan sekä etelä- että pohjois- Sipoossa asustavia pelaajiamme mahdollisimman tasapuolisesti. Tarkemmat treeniaikamme löydät KALENTERI- kohdasta näiltä sivuilta.

 

Tule harjoituksiin kokeilemaan! Ensimmäiset kerrat noin kuukauden ajan voit kokeilla ilmaiseksi.

Joukkueeseen liittymisen jälkeen sitoudut ilmoittautumaan harjoituksiin MyClub- sivustolla.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Jos haluat liittyä joukkoomme iloiseen, ota yhteyttä joukkueenjohtajaan sähköpostitse tai puhelimitse tai tule katsomaan suoraan harjoituksiin! 

Kuukauden ajan voit kokeilla mukana harjoituksissa veloituksetta. 

Liittyessäsi joukkueeseen maksat 60 euron liittymismaksun, jolla tilaamme pelaajalle ikioman peliasun (sortsit, pelipaidan ja sukat) ja maksamme SV:n jäsenmaksun sekä Palloliiton pelipassin. 

Treenit maksetaan vuoden alusta saakka kausimaksulla 250 euroa kevätkausi (tammi-kesäkuu)

ja 250 euroa syyskausi (heinä- joulukuu).

Kausimaksumme kattaa treenit ja turnaukset, pelaajille tilattavat peliasut, sekä muut joukkueen toimintaan liittyvät kulut.

Halutessasi voit maksaa treenimaksun myös kuukausittain, 50e joka kuukauden 15. päivään mennessä joukkueen tilille- VIESTIKSI pelaajan nimi ja maksettu kuukausi.

Tällöin vuosimaksuksi tulee yhteensä 600 euroa.

 

Joukkueemme on lasten vanhempien perustama ja toimii yhteistyö- ja vapaaehtoisperiaatteella. Valmentajat tai muut toimihenkilöt eivät saa toiminnastaan palkkaa, he ovat mukana vapaaehtoisesti.

Pidämme vanhempaininfoja keväisin ja syksyisin.

Joukkueeseemme liityttäessä kaikkien tulee hyväksyä ja sitoutua noudattamaan yhdessä laatimiamme sääntöjä. Sääntöjä päivitetään aina lasten iän mukaisesti. 

 

 

Joukkueemme SV P10 säännöt: 

 

PELAAJAT: 

  1. Kuuntelen ja tottelen aina valmentajia tarkasti harjoituksissa ja peleissä. Kun valmentajan pilli soi, pysähdyn ja käännyn kuuntelemaan valmentajia.
  2. Olen kiltti, reilu ja kiva kaveri kaikille- en kiusaa enkä pilkkaa ketään, vaan kannustan kaikkia.
  3. En satuta, potki, lyö, töni, paini tai riehu harjoituksissa tai peleissä.
  4. Keskityn harjoituksissa ja peleissä jalkapalloiluun.
  5. Huolehdin itse vaatteistani, pallostani ja vesipullostani harjoituksissa ja peleissä.

 

VANHEMMAT: 

  1. Sitoudun maksamaan ajallaan kausimaksun tai kuukausittaisen maksun. 
  2. Sitoudun ilmoittamaan pelaajan harjoituksiin ja peleihin tulemiset ja poissaolot Hobbydeed- sivustolla.
  3. Pidän huolta lapseni pelivarusteista ja huolehdin harjoituksiin ja peleihin oikeat varusteet mukaan. Käyn pelaajien säännöt läpi yhdessä lapseni kanssa kotona.
  4. Annan valmentajien hoitaa valmentamisen.
  5. Kunnioitan lapseni harjoitus- tai pelikenttää. En esiinny päihteiden alaisena, tupakoi tai käyttäydy itse harjoituksia tai peliä häiritsevästi.