Aktiivinen ja opettavainen harrastus lapsellesi!

IF Sibbo-Vargarnan T10 -jalkapallojoukkue on toiminut vuodesta 2015 ja joukkueeseemme yhä tulee uusia innokkaita pelaajia. Onko perheessäsi joukkueemme seuraava jäsen?

Jalkapallo on mainio laji yhteishengen nostamiseen ja tytön omien rajojen löytämiseen. Se  on myös mitä mainioin liikuntamuoto.

 

Harjoituksia 3 kertaa viikossa

Joukkue harjoittelee 3 kertaa viikossa Nikkilässä ja Söderkullassa. Harjoituksia ohjaa ammattitaitoinen valmentaja apuvalmentajineen.

Lisätietoja harjoitteluajoista saat joukkueenjohtajaltamme tai voit aina tulla paikanpäälle treeneihin tutustumaan joukkueeseemme. Kuka tahansa vanhemmista antaa varmasti mielellään lisätietoja joukkueesta.

Yhtenäinen treeniasu tuo joukkueeseen myös oman yhtenäisyyden tunteen.


Turnauksissa kartutetaan pelikokemusta ja nostetaan joukkuhenkeä!

Osallistumme turnauksiin säännöllisesti, noin kerran kuussa. Tämän lisäksi järjestämme harkkapelejä lähiseurojen kanssa. Turnauksissa pelataan toisia, samaa ikäluokkaa olevia joukkueita vastaan. Turnauksissa on turnausmaksut, joita osaksi rahoitamme SV:n omassa talviliigassa toteutetulla kahviomyynnillä. Kahvilatoiminta on joukkueemme keskeisin varainhankintamuoto ja sen avulla voimme kehittää toimintaamme erilaisin tavoin.

Kerran vuodessa joukkue osallistuu SV:n seuraleirille Eerikkilään. Muitakin mukavia tapahtumia järjestetään vanhempien aktiivisuuden mukaan. 

Kiinnostuitko?

Mikäli kaipaat lisätietoja joukkueestamme tai haluaisit kokeilla lapsesi kanssa, ota yhteyttä sähköpostitse osoitteeseen T2010@sibbo-vargarna.fi

 

Tehtävä   Sähköposti
 Joukkueenjohtaja  Virpi Vuorinen  t2010@sibbo-vargarna.fi
Apulaisjoukkueenjohtaja    
Varustevastaava    
Valmennusryhmän vastaava Danial Khaledi  

 

 

 

Joukkueeseen ja treeneihin ilmoittautuminen:

SV T10- joukkueelle on oma tapahtumakalenteri myClub-palvelussa.

Kaikkiin harjoitus- ja pelitapahtumiin, joihin aikoo osallistua, ilmoittudutaan Myclubissa, koska harjoitteet laaditaan sieltä saadun henkilömäärätiedon perusteella. Harjoituksiin tulee ilmoittautua viimeistään 2 vuorokautta ennen harjoituksia, mutta mieluummin huomattavasti aiemmin. Turnauksiin ilmoittaudutaan viimeistään viimeisenä ilmoittautumispäivänä, joka on merkattu tapahtumatietoihin.  Jos ei ole tulossa harjoituksiin, tulisi se ilmoittaa myös myclubin kautta Ei-vastauksena.

 

 

 

Harjoitukset:

Joukkue harjoittelee läpi vuoden kolme kertaa viikossa, keskiviikkoisin Nikkilässä Lival-kuplahallilla (Lukkarintiellä) ja maanantaisin ja sunnuntaisin Söderkullassa tekonurmella. 

Joukkuekoon iloisesti kasvaessa toteutamme osan harjoitteista pienryhmissä. Tällöin uudempien tulijoiden on helppo soljahtaa mukaan joukkueeseen ja taas toisaalta kauemmin pelanneet pääsevät myös kartuttamaan taitojaan ja haastamaan itseään.

 

 

 

 

 

 

Kuukausimaksu ja tilinumero

Kuukausimaksu ja tilinumero

Kuukausimaksu on 30 euroa ja se laskutetaan 3 kk välein (90 euroa/kerta). 

Maksuista tiedotetaan mm. joukkueen Whatsapp-ryhmässä.

Maksut erääntyvät seuraavasti:

Maksuerä 1.Tammi-Maaliskuu eräpv  15.1

Maksuerä 2.Huhti-kesäkuu eräpv 15.4

Maksuerä 3. Heinä-syyskuu 15.7

Maksuerä 4. Loka-joulukuu 15.10

Maksut maksetaan Sibbo Vargarnan  T09-10 tilille, nro FI42 4055 7050 0237 21. Lisää maksuun viestikenttään lapsen nimi.