Takaisin

RAPORTTI: LPS-SibboV – kausi päättyi tasapeliin

III-divisioona, 22. sarjakierros

LPS-SibboV 1-1 (Aouni)

Kontulan tekonurmi 3.10.2015 klo 16:15

 

Kolmosen kauden viimeiset minuutit pelattiin viilenevässä Itä-Helsingin illassa. Susilauma vieraili LPS:n väliaikaisella kotikentällä Kontulan liikuntapuistossa ja päätti kauden ja viiden ottelun mittaisen tappioputken yhden pisteen saaliiseen.

 

Ottelu oli viimeinen ja sen vaatimalla tavalla pelaajat antoivat vielä kerran kaikkensa. Etenkin toisella puoliajalla peli aaltoili päästä päähän, kun väsymys ja halu ratkaista vallitsivat molemmissa leireissä.

 

Alku oli komea: vartin kohdalla Toni Paukkerin kulma löysi takatolpalta Ali Aounin, joka sai laukoa pallon melko vapaasti maaliin. LPS hätyytteli Susien maalia laukomalla enimmäkseen kauempaa, mutta tolppaa ja ylärimaa lähemmäksi isännät eivät ensimmäisellä puoliajalla päässeet.

 

Toisella puoliajalla kotijoukkue painosti yhä rajummin ja onnistui pelaamaan useita vaarallisia palloja rangaistusalueelle. Sudet yrittivät iskeä nopeilla vastahyökkäyksillä sinettiä ottelulle ja kahdesti maalivahti onnistuttiinkin ohittamaan, mutta isäntien puolustaja löytyi molemmissa tilanteissa maalin edestä.

 

Lopulta varsinaisen peliajan viimeisellä minuutilla matala keskitys oikealta laidalta löysi pikkuboksista vapaan vihreäpaidan, jolla oli helppo työ tasoittaa. Lisäajalla LPS sai mahdollisuuden viedä täyden pistepotin pilkulta, mutta Jesse Vihavainen liimasi pallon nöyryyttävällä tavalla (linkki videoon lopussa). Jesselle matsi jäi ainoaksi tämän kauden Kolmosessa. Pilkun jälkeen tuli loppuvihellys.

 

Nuori vihreäpaitainen kotijoukkue antoi energisyydellään hyvän vastuksen, eivätkä loppulukemat jättäneet kummallekaan valittamisen sijaa. Kausi ei päättynyt hetkeäkään liian aikaisin, ja nyt on aika kerätä voimia tulevaa vuotta varten.

 

Kiitos kaikille jotka ovat tukeneet Susilaumaa ja tulleet katsomaan matseja. Ensi kaudella pelataan taas Kolmosta!

 

Video rangaistuspotkusta:https://twitter.com/louevuo/status/650334017607348226

 

SV:n kokoonpano: Vihavainen – M.Turunen, Rouhiainen, Ihalainen, Jokimäki(52. Kokko) – Harinen(86. Kartala), Aouni, T.Bergström, Kinnunen, Paukkeri(v)(27. Nokelainen) – Sved(65. Reunamo). Vaihdossa: Lindqvist.

Kirjoitettu: 07/09/2016