Takaisin

Seuravalmentaja esittäytyy

Hei,

olen Sv:n uusi seuravalmentaja, Kaisa Malinen ja aloitin tehtävässä 1.4.21. Olen positiivisin mielin uuden edessä. Mielenkiinnolla odotan tutustumista joukkueisiin (pelaajiin ja heidän vanhempiinsa, valmentajiin ja toimihenkilöihin) ja yhteistyötä kanssanne.

Olen jo pidemmän aikaa pohtinut ajatusta työskentelystä lasten ja nuorten jalkapallovalmennuksen parissa. Mahdollisuus avautui, kun Sv-jalkapallojaosto haki uutta seuravalmentajaa.
 
Jalkapallo on ollut elämässäni suuressa, merkittävässä roolissa koko elämäni. Oman peliurani olen pelannut Koivukylän palloseurassa, Vantaalla.
Lasten jalkapallovalmennukseen  mukaan astuin ensimmäisen kerran 15 vuotiaana. Lasten ja nuorten jalkapallovalmennuksessa olen ollut lisäksi mukana erilaisissa rooleissa vuosina 2010-2020.
 
Koen tärkeänä, että jokaisella lapsella ja nuorella on iästä/taitotasosta/kiinnostuksesta riippumatta samanlaiset mahdollisuudet harrastaa. Jalkapallo harrastus on paljon muutakin kuin vain jalkapallossa lajillisesti kehittymistä. Jalkapallo harrastuksessa  opitaan myös tärkeitä elämäntaitoja (sosiaaliset suhteet, yhteistyötaidot, itseluottamuksen ja periksiantamattomuuden kehittyminen, pettymyksistä selviytyminen jne.).

Luodaan yhdessä jokaiselle optimaaliset mahdollisuudet harrastaa ja kehittyä lajissa.  Nähdään treeni- ja pelikentillä!     

                                                      

Kirjoitettu: 18/04/2021