Takaisin

SV hakee uutta Seuravalmentajaa

SEURAVALMENTAJA

IF Sibbo-Vargarna r.f. on kaksikielinen sipoolainen monilajinen urheiluseura, jonka suurimpana jaostona on jalkapallojaosto. Jalkapallojaoston missiona on tarjota jalkapalloa jokaiselle sipoolaiselle. Meillä on harrastustoimintaa lapsille, nuorille sekä aikuisille. Junioreissa meillä on joukkueita ikäluokissa 7 vuotiaista B-junioreihin, sekä tytöissä että pojissa. Tarjoamme jäsenillemme turnaustapahtumia, kerhotoimintaa sekä taito- ja pelikouluja. Jalkapallojaoston toiminnassa on mukana 600 jäsentä. Tutustu meihin osoitteessa svjalkapallo.fi

Sibbo Vargarnan jalkapallojaostona haluamme panostaa voimakkaasti valmennuksen laatuun ja toiminnan kehittämiseen. Meille tärkeitä arvoja ovat harrastamisen ilo, menestys, yhteisöllisyys ja luotettavuus. 

Haemme toimintaamme kokoaikaista Seuravalmentajaa vakituiseen työsuhteeseen. 

Tehtävässä toimit 1-2 joukkueen vastuuvalmentajana ja sinulla on vastuullasi jalkapallojaoston yhteisiä tehtäviä. Tehtävän sisältö tarkentuu osaamisesi ja motivaatiosi mukaisesti.

Käytössäsi on ensiluokkaiset valmennusolosuhteet: oma jalkapallohallimme ja kunnan lämmitetty tekonurmikenttä sekä useat luonnonnurmet. Tarjoamme sinulle mahdollisuuden kehittyä seurassamme, saat valmennuspäällikön ja toisen seuravalmentajan tuen ja sparrauksen sekä valmennuslinjan avuksesi. Lisäksi tarjoamme mahdollisuuden kasvattaa osaamistasi Palloliiton valmentajapolun mukaisesti. 

Odotamme sinulta osaamista ja kokemusta lasten ja nuorten valmentamisesta. Olet positiivinen ja sinulla on hyvät vuorovaikutustaidot. Sinulla on aktiivinen ote ja haluat olla mukana kehittämässä jalkapalloharrastustoimintaa. Haluat kehittyä valmentajana ja kehittää tavoitteellisesti seuramme pelaajia. Liikunta-alan koulutus ja valmentajakoulutukset katsotaan eduksesi.

Jos kiinnostuit, laita vapaamuotoinen hakemuksesi ja CV palkkatoiveineen sähköpostilla svjalkapallo@gmail.com. Paikka täytetään heti kun sopiva tekijä tehtävään on löytynyt. 

Kirjoitettu: 20/05/2021